Am inceput cu o fabrica de tubulatura pentru ventilatie, iar pe parcurs, ne-am transformat intr-o firma cu capital integral romanesc, specializata pe piata romaneasca in lucrari de instalatii HVAC, sanitare, termice si electrice,dar si Antrepriza Generala (Fabricare, Proiectare, Aprovizionare, Montare).
Colaboram cu societati de prestigiu din Romania, si nu numai. Investitiile impresionante au avut ca rezultat o utilare profesionala, personal inalt calificat si o logistica bine pusa la punct, atat a executarii lucrarilor cat si a finalizarii acestora la timp.
Pe langa lucrarile de instalatii , mai oferim clientilor nostrii solutii tehnice in ceea ce priveste demararea proiectelor prin realizarea proiectului propriu-zis sau imbunatatirea proiectului deja existent conform necesitatilor clientului.
Personalul societatii noastre detine o indelungata experienta in executarea lucrarilor de instalatii HVAC, ceea ce ne permite sa fim o companie EFICIENTA si COMPETITIVA, capabila sa ofere clientilor sai tot confortul necesar dupa incheierea si receptionarea lucrarilor.
Sistemul de lucru si indemana lucratorilor nostrii se imbina pentru a da forma tuturor produselor si lucrarilor noastre. Acordam atentie si celui mai mic detaliu, pentru a obtine un aspect placut si o functionare excelenta. Procedeele noastre de incepere a lucrarilor, de executie si finalizare a acestora sunt trecute prin procese de control pentru a asigura si garanta un maxim de satisfactie clientului.
Pentru noi profesionalismul si calitatea sunt doua cuvinte care ne caracterizeaza si reprezinta totodata.
Ideea de schimbare a temperaturii interioare a aparut acum cateva milenii, primele dovezi fiind gasite la egipteni, iar mai apoi la romani. Cei mai instariti dintre acestia foloseau pe timpul verii un sistem de circulare al apei reci prin apeductele montate in pereti si pardoseala pentru a raci aerul din incaperi, niciuna dintre aceste metode neimplicand ventilatia fortata, care este dependenta de energie electrica. Oamenii au invatat sa produca si sa utilizeze energia electrica in urma cu 150 ani, asa ca primele “ventilatoare manuale” au fost evantaiele; dovezile gasite povestesc despre un chinez din secolul al II-lea care a construit un evantai cu 8 palete lungi de 3 metri, initial actionat manual, iar dupa cateva sute de ani actionate prin puterea apei.
Au mai trecut 17 secole si cu putin ajutor din parteal chimiei, care deja ajunsese la un nivel avansat, s-a descoperit ca prin vaporizarea amoniacului lichid se poate raci aerul. Astfel a rezultat primul “congelator” pentru a crea gheata, folosit pentru prima data in sistemul sanitar din Statele Unite.
Inventiile erau suficiente ca prin combinarea lor sa rezulte primul aparat de aer conditionat, cu ajutorul caruia nu se putea regla doar temperatura, ci si umiditatea si care in decursul a 50 ani avea sa invadeze toate casele si automobilele. Procesul a ramas acelasi, oamenii de stiinta imbunatatind doar tehnica si substantele folosite.