Instalare agregate de producere apa racita

Admar Capital Group instaleaza agregate de producere a apei racite, care se mai numesc si chillere. Aceste sisteme de racire a apei sunt extrem de utile pentru instalatiile de racire a aerului, precum ventiloconvectoarele sau schimbatoarele de caldura. Practic, prin intermediul unui circuit frigorific, chillerele racesc apa care foloseste la functionarea sistemelor termale de racire a aerului pentru un anumit spatiu.

Fiecare spatiu necesita un sistem personalizat de instalatii, iar acest lucru contribuie la eficientizarea sistemului. De aceea, Admar Capital Group ofera solutii personalizate pentru fiecare proiect de instalatii la care lucreaza, in functie de specificul spatiului respectiv.

Instalare centrale de tratare aer

Centralele de tratare a aerului reprezinta elementul principal al sistemelor de climatizare dintr-o cladire. Cu ajutorul acesteia, se asigura ventilarea, incalzirea, racirea, umidificarea si dezumidificarea aerului din sistemul de climatizare. Aceste sisteme pot fi montate in orice fel de cladire, indiferent de capacitate, de la cladiri rezidentiale pana la cladiri comerciale si industriale. Instalatiile centrale de tratarea aerului pot functiona in mod eficient in orice mediu, indiferent de temperaturile ridicate sau scazute.

O instalatie de tratare a aerului eficienta este aceea care asigura mereu conditii ambientale placute, cu costuri reduse de exploatare. Aceste criterii pot fi indeplinite cu succes atunci cand instalatia este personalizata si adaptata specificului spatiului respectiv. De aceea, echipa Admar Capital Group ofera servicii personalizate in acest sens, astfel incat fiecare spatiu utilat cu sisteme de tratare a aerului sa fie cu adevarat eficient.

Centralele de tratare a aerului sunt foarte versatile si reprezinta o solutie personalizata de optimizare a conditionarii aerului intr-un spatiu comercial, industrial sau chiar rezidential. Astfel, echipa Admar Capital Group poate realiza si implementa proiecte personalizate pentru orice spatiu. Fiecare centrala de tratare a aerului poate fi adaptata pentru a raspunde solicitarilor, indiferent de debitul de aer necesar.

Instalare tubulatura pentru ventilatie

Tubulatura pentru ventilatie face parte din sistemul de climatizare, care are la baza centralele de tratare a aerului. Aceasta reprezinta sistemul de infrastructura prin care circula aerul tratat si poate fi realizat din tabla zincata rectangulara sau circulara, ALP, sau tubulatura flexibila.

Sistemul de tubulatura trebuie sa fie fara cusur, pentru a asigura eficienta ventilarii.

Admar Capital Group executa montarea tubulaturii pentru ventilatie dar si centralele de tratare a aerului din cadrul sistemului de ventilatie. Experienta in domeniul instalatiilor este vasta, Admar Capital Group bucurandu-se de un portofoliu impresionant. Echipa Admar Capital Group este capabila sa rezolve in mod eficient orice problema legata de instalatii, de la ansambluri rezidentiale sau mici apartamente pana la cladiri industriale si comerciale de mare amploare.

Instalare distributie de apa racita

Admar Capital Group realizeaza sisteme de distributie pentru apa racita cu ajutorul agregatelor de racire. Agregatele de racire contribuie la buna functionare a sistemelor de climatizare, asigurand o temperatura suficient de scazuta pentru apa care face parte din sistemul de climatizare. In plus, Admar Capital Group executa si montarea chillerelor intr-un sistem de climatizare pentru orice cladire.

Intelegerea specificului fiecarui spatiu care urmeaza a fi utilat corespunzator cu instalatii este unul dintre elementele principale pe care echipa Admar Capital Group il are in vedere la fiecare proiect. Pentru ca un sistem de instalatii eficient este unul care raspunde necesitatilor specifice spatiului, echipa Admar Capital Group ofera servicii personalizate de instalatii de orice fel pentru cladiri comerciale, industriale si chiar rezidentiale.

Instalare si montaj aer conditionat

Admar Capital Group poate instala sisteme de aer conditionat pentru spatii de mai multe feluri: cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri industriale. Sistemele de aer conditionat se folosesc atat pentru crearea unei ambiante placute pentru oameni, dar si pentru mentinerea in buna forma a echipamentelor tehnice din mediul industrial sau de afaceri (precum echipamente IT si multe altele). Pentru o eficienta sporita a fiecarui aparat de aer conditionat, trebuie ca sistemul de racire a aerului ales sa raspunda optim nevoilor spatiului respectiv.

Instalare si montaj centrale termice

Admar Capital Group instaleaza si monteaza centrale termice pentru orice cladire, in functie de necesitatile fiecareia. In plus, echipa Admar Capital Group este pregatita sa instaleze centrale termice de orice fel, de la cele care functioneaza cu gaz metan, pana la cele cu lemne, paleti, GPL, PLV sau orice alt combustibil.

Instalare pompe de caldura

Pompele de caldura sunt folosite pentru incalzirea incaperilor si a apei menajere cu ajutorul resurselor secundare de energie.

Admar Capital Group poate oferi solutii personalizate de instalatii termice, fie cu pompe de caldura, cu centrale termice, sau orice alte solutii de incalzire a spatiilor interioare.

Distributia agentului termic

Printre serviciile oferite, Admar Capital Group poate realiza si distributia agentului termic, folosind diferite tipuri de conducte: teava neagra, teava de cupru, teava de polietilena cu bariera de oxigen etc.

Solutiile de distributie a agentului termic propuse de Admar Capital Group sunt solutii profesioniste si personalizate. Deoarece eficienta si succesul oricarui sistem de incalzire depinde de felul in care acesta raspunde necesitatilor de incalzire ale spatiului.

Instalare corpuri de incalzire

Admar Capital Group ofera servicii de instalare a corpurilor de incalzire statica sau mecanica, fie ca e vorba de radiatoare, convectoare sau ventiloconvectoare. Corpurile cu incalzire statica emana caldura pe baza miscarii naturale a aerului, ca, de exemplu, radiatoarele, convectoarele, convectoradiatoarele. Corpurile cu incalzire mecanica emana caldura pe baza miscarii aerului prin mijloace mecanice.

Cele mai bune servicii de instalatii termice sunt cele care raspund necesitatilor spatiului ce trebuie incalzit, echipa Admar Capital Group intelege acest lucru si de aceea ofera solutii personalizate pentru fiecare spatiu in parte.

Incalzire in pardoseala

Incalzirea in pardoseala are avantaje cosiderabile fata de incalzirea clasica. In primul rand, luand in considerare eficienta sistemulul de incalzire, este de mentionat ca cel prin pardoseala este cu mult superior celui care foloseste radiatoarele clasice (caloriferele).

Alimentare cu apa si canalizare

Admar Capital Group realizeaza alimentari cu apa si canalizare la care se poate folosi orice fel de material special creat pentru acest lucru: teava zincata, teava de cupru, teava de polietilena, teava de polipropilena, teava PVC etc. Se pot realiza atat proiecte de baza, obisnuite, de alimentare cu apa si canalizare, cat si sisteme mai complexe, precum rezervoare de WC ingropate, vase de WC, bideuri, lavoare, spalatoare, cazi de dus, cazi de baie speciale, jacuzzi etc. proiectele de alimentare cu apa si canalizare pot fi realizate atat pentru baie cat si pentru bucatarie.

Avand in vedere ca fiecare spatiu este  diferit si nevoile sunt diferite, echipa  Admar Capital Group intelege acest lucru, iar prioritatea este ca instalatiile montate sa satisfaca cerintele fiecarui spatiu utilat. Toti au experienta in domeniu si lucreaza cu profesionalism pentru ca fiecare proiect sa aiba succes.

Sisteme de tratare a apei

Admar Capital Group realizeaza instalatii de tratare a apei. Aceste instalatii pot fi executate atat pentru uz casnic, dar si pentru uz industrial. In plus, tratarea apei este foarte utila pentru asigurarea eficientei instalatiilor de incalzire, a boilerelor, a centralelor termice, a masinilor de spalat si a tuturor celorlalte electrocasnice care functioneaza pe baza de apa.

Prin dedurizare, se trateaza apa pentru preventia depunerilor de calcar in instalatiile de apa rece si calda. Aceasta etapa este importanta pentru asigurarea unei bune functionari pe termen lung a tuturor aparatelor electrocasnice care folosesc apa.

Boilere de apa calda menajera

Admar Capital Group ofera solutii personalizate de instalatii de tip boilere de apa calda menajera. Personalizarea serviciilor reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte care asigura succesul si eficienta unui proiect de instalatii sanitare. Pentru ca fiecare cladire sau spatiu are nevoile sale specifice si, doar prin intelegerea acestora, proiectele de instalatii isi vor dovedi intrega utilitate. Astfel, echipa  Admar Capital Group este pregatita sa execute instalatii foarte diverse, de la boilere de apa calda pentru un singur utilizator, pana la boilere pentru o intreaga cladire. Se pot realiza lucrari pentru boilere de diferite capacitati si care folosesc drept agent termic atat combustibil conventional (centrale termice), cat si neconventional (panouri solare, pompe de caldura).

Instalatii exterioare de alimentare cu apa

Fiecare cladire are nevoie de o instalatie proprie de alimentare cu apa, care sa raspunda necesitatilor sale specifice. Astfel, Admar Capital Group ofera solutii personalizate de alimentare cu apa.

Instalatiile de alimentare cu apa pe care Admar Capital Group le realizeaza sunt instalatii de alimentare, instalatii de canalizare menajera si pluviala, instalatii de drenari si pentru stingerea incendiilor.

Admar Capital Group se bucura de o larga experienta in domeniu, lucrand la numeroase proiecte. In acest timp, a adunat o gama larga de cunostinte, iar echipa noastra este pregatita sa indeplineasca pana si cele mai exigente cerinte.

Sisteme de canalizare

Admar Capital Group executa sisteme de canalizare pentru orice fel de cladire. Canalizarea poate fi ingropata, in canivouri sau in subsoluri. Prin urmare, instalatiile de canalizare menajera si pluviala pot fi interioare sau exterioare. Acestea se realizeaza cu tevi de canalizare PVC-KG, cu tevi de polietilena sudata cap la cap sau cu mufe electrosudabile, cu tuburi din beton sau cu tuburi ceramice. Fiecare proiect de succes realizat de Admar Capital Group este efectuat cu profesionalism, datorita echipei noastre care este capabila sa ofere consultanta specializata si personalizata fiecarui client in parte.

Admar Capital Group si-a creat de-a lungul timpului un portofoliu impresionant, care numara constructii civile, comerciale si industriale de mare calibru, dar a lucrat si la proiecte de mica amploare, precum instalarea sistemelor de canalizare la locuinte mici sau institutii fara cerinte speciale.

Sisteme de drenaj

Sistemele de drenaj sunt necesare pentru a asigura trainicia anumitor cladiri sau constructii.

Este obligatoriu ca fiecare sistem de drenaj sa fie personalizat si creat special pentru spatiul pe care il serveste. Fie ca avem in vedere o cladire rezidentiala sau o cladire industriala, fiecare dintre acestea are necesitati specifice, care trebuie sa fie satisfacute pentru a asigura eficienta sistemului de drenaj. Admar Capital Group ofera consultanta specializata si solutii complexe pentru fiecare cladire care se confrunta cu aceste probleme. Astfel, garantia proiectelor de instalatii este asigurata, iar fiecare client este intotdeauna fericit.

Instalatii de hidranti

Admar Capital Group realizeaza sisteme de instalatii de hidranti specifice pentru fiecare cladire/institutie. Instalatiile de hidranti pot fi montate in interiorul cladirilor si in exteriorul acestora, conform prevederilor legale. Astfel, hidrantii sunt de mai multe tipuri: hidranti de interior si de exterior (iar acestia pot fi subterani sau supraterani).

Hidrantul interior se monteaza pe perete si este compus din :

  • o cutie metalica cu rama rosie si geam de sticla mata,
  • un furtun asezat in forma de rola, cu lungimea intre 2 si 10 m,
  • suport pentru rola, teava de refulare,
  • robinetul hidrantului si o cheie racord ABC.

Hidrantii exteriori trebuie sa fie amplasati in locuri la o distanta de cel putin 5 m de cladirea pentru care trebuie sa furnizeze apa in caz de incendiu. Acestia trebuie sa furnizeze conditiile de debit si de presiune necesare pentru a stinge eventualele incendii din diferite cladiri sau spatii publice, care sunt stabilite in functie de normele in vigoare.

Hidrantii exteriori subterani sunt instalati pe conductele de distributie a apei si servesc drept sursa de aprovizionare cu apa pentru stingerea incendiilor, pentru spalarea strazilor, pentru umplerea rezervoarelor din cisterne sau pentru alte aplicatii similare. Acesti hidranti se construiesc sub nivelul solului si sunt semnalizate printr-un capac oval stradal specific, usor de recunoscut.

Instalatii de sprinklere

Instalatiile de sprinklere sunt sisteme de protectie contra incendiilor care actioneaza automat la pornirea focului. Acestea se monteaza in interiorul cladirilor, pe tavan, in magazine, in parcari, in spatii comerciale, in restaurante, hoteluri, institutii publice, spatii industriale etc. Au la baza mai multe dispozitive amplasate intr-un sistem complex fixat pe tavanul incaperilor, care actioneaza singular. Aceste sisteme au o functie dubla; sa detecteze si sa stinga incendiul.

Admar Capital Group monteaza sisteme de instalatii de sprinklere pentru constructii civile, comerciale si industriale. Toate lucrarile si serviciile oferite sunt adaptate si personalizate spatiului respectiv.

Instalatii de perdele de apa (drencere)

Instalatiile cu drencere sunt sistemele de protectie contra incendiilor care actioneaza ca o perdea de apa asupra spatiilor aflate sub influenta incendiilor. Acestea pot fi folosite atat pentru stingerea propriu-zisa a focului, cat si pentru impiedicarea raspandirii incendiului pe suprafete mai mari.

Instalatiile de perdele de apa se deosebesc de sistemele tip sprinklers prin faptul ca au capacitatea de a elibera o cantitate mult mai mare de apa si deci de a stinge incendii puternice sau raspandite pe suprafete mai mari.

Admar Capital Group monteaza sisteme de instalatii de drencere pentru spatiile industriale sau depozite, in functie de necesitate. Fiecare sistem este realizat special pentru a raspunde in mod cat mai favorabil cerintelor spatiului pe care trebuie sa-l protejeze de incendiu.

Instalatii de ridicare a presiunii apei

Instalatiile de ridicare a presiunii apei au rolul de a asigura un flux suficient de apa la sursele de alimentare cu apa din sistemele verticale. Deseori, unele sisteme de alimentare cu apa din diverse imobile nu au o presiune satisfacatoare, ceea ce ingreuneaza procesul de alimentare. Aceste imobile au nevoie de sisteme personalizate care sa asigure alimentarea constanta cu apa si la o presiune satisfacatoare. Instalatiile de ridicare a presiunii apei pot fi de folos atat pentru statiile de alimentare cu apa pentru consum menajer, cat si pentru instalatiile de stingere a incendiilor.

Admar Capital Group executa instalatii de ridicare a presiunii apei pentru alimentarea in scop menajer sau pentru singerea incendiilor, pentru orice fel de cladire. Fiecare cladire necesita un sistem specific de alimentare cu apa, care sa raspunda optim nevoilor sale de a asigura necesarul de apa. De aceea, echipa Admar Capital Group este pregatita sa ofere solutii personalizate pentru orice fel de cladire. Experienta obtinuta de-a lungul timpului pentru lucrarile de instalatii de toate tipurile realizate este cea mai buna recomandare pentru profesionalismul echipei noastre.

Instalatii de alimentare cu energie electrica a diversilor consumatori

Admar Capital Group realizeaza instalatii de alimentare cu energie electrica pentru diversi consumatori.

Echipa Admar Capital Group executa orice fel de instalatii electrice pentru cladiri civile, comerciale sau chiar si pentru cladiri industriale. Tipurile de instalatii electrice care pot fi realizate si implementate cuprind: instalatii de legare la pamant, instalatii de paratrasnete, instalatii de alimentare cu energie electrica pentru mai multi consumatori, instalatii de iluminat, instalatii de prize si de curenti slabi.

Echipa Admar Capital Group este specializata si pregatita sa raspunda pana si celor mai complexe cerinte in acest domeniu, avand ca scop indeplinirea obiectivelor propuse la timp si in mod eficient. Pot fi realizate si personalizate instalatii  care sa raspunda necesitatilor diferitelor locatii.

Instalatii de legare la pamant (impamantare)

Instalatiile de legare la pamant (instalatiile de impamantare) au rolul de a proteja impotriva descarcarilor electrice. Daca intensitatea curentului electric depaseste valoarea de 25 – 30 de mA, exista un mare pericol de electrocutare pentru oameni. Exista consumatori electrici care la tensiuni ridicate se pot deteriora iremediabil. Instalatiile de legare la pamant trebuie sa aiba o rezistenta cat mai mare in caz de scurtcircuitarea sistemului electric, pentru a putea asigura protectia necesara atat a bunurilor materiale, cat mai ales a vietilor omenesti.

Instalatii de paratrasnet

Trasnetul, un factor natural, poate produce accidente importante prin electrocutarea persoanelor care stau in apropiere dar poate produce si daune materiale. Rolul, instalatiile de paratrasnete este acela de a atrage loviturile de trasnet si transmiterea curentului produs catre pamant.

Admar Capital Group executa instalatii de paratrasnet pentru orice tip de cladire. Echipa Admar Capital Group, prin experienta dobandita, poate rezolva chiar si cele mai complexe aspecte in legatura cu sistemele de electricitate cu o atentie maxima la detalii.

Avand in vedere ca fiecare locatie are nevoi specifice, Admar Capital Group, va ofera servicii personalizate pentru instalatii.

Instalatii de iluminat si prize

Toate instalatiile electrice de iluminat si prize sunt executate conform normelor in vigoare. Avand in vedere ca fiecare locatie are nevoi specifice, Admar Capital Group, poate oferii servicii si solutii adaptate si personalizate.

Instalatiile de iluminat si prize pot fi interioare sau exterioare, aspect pe care echipa Admar Capital Group il intelege si ia in considerare nevoiile si specficatiile fiecarui client.

Admar Capital Group a realizat pe piata instalatiilor numeroase proiecte in diverse locatii din tara. Astfel, se bucura de o experienta impresionanta, obtinuta cu multa munca si profesionalism. De aceea, Admar Capital Group este cea mai potrivita alegere pentru realizarea proiectelor de instalatii pentru orice cladire.

Instalatii de curenti slabi (radio-tv, interfonie, cctv, avertizare incendiu, etc.)

Instalatiile de curenti slabi sunt acele instalatii electrice care transmit curent electric de intensitate mica. Acestea pot fi sisteme de cabluri de retele de telefonie si fibre optice, cablare structurala, detectie si avertizare, instalatii pentru prevenirea incendiului, instalatii de acces, televiziuni cu circuit inchis, retele de calculatoare, instalatii pentru semnalizari acustice si optice, instalatii electrofonice, instalatii de ceasuri electrice.

Admar Capital Group proiecteaza si executa instalatii electrice de curenti slabi, pentru orice tip de cladire. Indiferent de amplitudinea si complexitatea proiectului, echipa noastra este pregatita sa rezolve orice problema de ordin electric si nu numai din acest domeniu.

Echipa Admar Capital Group lucreaza cu profesionalism de fiecare data si au telul de a oferi numai servicii de calitate la fiecare proiect la care lucreaza.

Instalatii electrice de incalzire in pardoseala, sisteme de degivrare

O solutie eficienta si moderna de termoficare o reprezinta instalatiile de incalzire in pardoseala, avand multiple avantaje fata de instalatiile de termoficare clasice. Acestea consuma mai putina energie electrica decat centralele termice si reprezinta o investitie inteligenta, pe termen lung.

Sistemele de degivrare au rolul de a protejeaza contra inghetului jgheaburilor, burlanelor, acoperisurilor, conductelor sensibile. Sistemele de degivrare pot fi folosite si pentru dezghetarea zonelor pietonale sau a cailor de acces.